Ünnepélyes játszótér átadás a pécsi Gyermekklinikán

Kaposvár után Pécsett is játszóteret épített Alapítványunk a Mentorprogram létrehozása a dél-dunántúli régióban című projekt keretében. A játékok fejlesztik a kicsit mozgáskoordinációját, egyensúly érzékét, kreativitását. A játszótér ünnepélyes átadására 2020.06.24-én szerdán 14 órakor került sor a pécsi Gyermekklinika udvarán.

A PTE KK Gyermekgyógyászati Klinikán működő Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány az EFOP-1.2.10-16-2016-00001 azonosító számú, Mentorprogram létrehozása a dél-dunántúli régióban című projekt keretében részben pályázati forrásból, részben adományokból fejlesztő játékokat vásárolt a program három mentorházába Pécsre, Kaposvárra és Szekszárdra. Ezek kültérben kerültek elhelyezésre.

Kaposváron kifejezetten mozgáskorlátozott gyermekek számára a Napsugár Fejlesztő Központban, Szekszárdon a Balassa János Kórház udvarán, Pécsen pedig a Gyermekklinika udvarán. A beruházás 19 millió forintba került. A játékok fejlesztik a kicsit mozgáskoordinációját, egyensúly érzékét, kreativitását. A játszótér ütéscsillapító felülettel van ellátva és a biztonság érdekében körbe van kerítve.

A játszótér ünnepélyes átadására 2020.06.24-én szerdán 14 órakor került sor a pécsi Gyermekklinika udvarán. Ezúton is megköszönjük mindenkinek, aki adományával támogatta kezdeményezésünket.

További képekért látogass el galériánkba!

Forrás: Univ Pécs

széchenyi 2020 logo